Våra lägenheter

Varmt välkommen till Villa Orrbacken!
Vi erbjuder rum, stugor och lägenheter för självhushåll, beroende på hur många ni är och hur mycket yta ni behöver.
Boka via webben, telefon eller e-post och hör gärna av er till oss om ni har några frågor.

Boka nu

*

Anna-Gretas

Det var min gamla faster Anna-Greta som bodde i denna lägenhet när jag växte upp,
världens snällaste och go´aste faster!
Anna-Greta möter dig i hallen när du kommer upp för trappan till övervåningen! Det är några år sedan nu som hon gick bort och vi har grundligt renoverat hennes lägenhet, allt är nytt.

Lägenheten hyrs ut för självhushållning och består av två rum och kök och en stor hall med gott om förvaringsutrymmen. Toa/dusch naturligtvis. Till lägenheten hör en stor takterass, ca 40 m2, med utemöbler, solstolar och en, lite lyxigt kanske, Weber trelågig gasolgrill. Från takterassen har du havsutsikt och sol till sen eftermiddag.

Lägenheten lämpar sig väl för fyra personer, i ett av rummen finns två enkelsängar och i det andra, vardagsrummet, en mycket högklassig bäddsoffa av bästa svenska tillverkning med en 160 cm dubbelmadrass. Den är mycket enkel att fälla ut och ihop.

Köket har kyl/frys, separat ugn och häll, en mikro och allt du behöver för att laga en ordentlig måltid.
Gratis wifi via fiber, 250/100 ingår också.

Övriga tjänster

Gästen medtager själv sänglinne och handdukar, dessa ingår ej. Innan avresa städar gästen också lägenheten. Sänglinne/handdukar kan hyras för SEK 150/set. Gratis Wifi, parkering alldeles utanför boendet.

Adress: Berg 131, 87033 Docksta

*

La Caverna

Vår "Caverna" är också Donalds verk, en liten, trevlig souterränglägenhet för självhushållning i ett hus på vår bondgård. Lägenheten är ca 32 m2 stor, inkl. en liten hall, toa/dusch och ett kombinerat sovrum/pentry. Golvvärme i hela lägenheten.
Detta boende helrenoverades 2018 så allt är shipshape.

En liten uteplats finns med utemöbler och en tvålågig gasolgrill

Övriga tjänster

Gästen medtager själv sänglinne och handdukar, dessa ingår ej. Innan avresa städar gästen också lägenheten. Sänglinne/handdukar kan hyras för SEK 150/set. Gratis Wifi, parkering alldeles utanför boendet.

Adress: Berg 131, 870 33 Docksta.

Villa Orrbacken
870 33 Docksta
+46 (0)76 105 02 20
info@villaorrbacken.se