Varmt välkomna till Villa Orrbacken,
vi gör allt vi kan för att ge er
en trygg vistelse hos oss!

Vår strategi
för en trygg vistelse

Eftersom vi är ett äldre par som driver vår verksamhet försöker vi att forma en strategi där både våra gäster och vi själva skall kunna känna sig trygga när man bokar i vårt B&B och våra stugor.

Vi kommer tills vidare inte tillåta kortare bokningar än två dagar i våra stugor. Vi har också kommit fram till att man idag hellre vill bo i stugor eller i annat eget boende och ändrar därför inför denna sommar även vårt B&B Villa Orrbacken till ett självhushållsboende där en större familj kan sköta sig själva.

Hyr man alltså Villa Orrbacken så vet man att man har huset helt för sig själv de dagar man bokat.
Gästen disponerar hela huset med all utrustning som tänkas kan, bl.a. diskmaskin ingår. Uteplats med grill finns.
Man har tillgång till hela åtta bäddar och tre toaletter/duschar. Sänglinne kan man ha eget eller hyra. Vi vill då att man bokar minst tre dagar och priset kommer att sättas efter hur många man är, ju fler desto billigare.

För att ev. kontaktsmitta skall ha klingat av kommer det att finnas ett mellanrum mellan gäster. Liksom i våra stugor städar gästerna själva noggrant boendet innan avresa.

Vi öppnar vårt B&B för bokningar inför Midsommarhelgen. Funderar ni på att boka vårt fina B&B vänligen ring eller mejla oss så försöker vi hitta en lösning för var och en av er.

Vi kommer naturligtvis att hälsa er välkomna och besvara ev. frågor vid incheckningen men förutsätter att vi håller påbjudet avstånd och i övrigt respekterar den "sociala distans" som rekommenderas.  

Våra incheckningstider, 17.00 - 19.00 kommer vi att hålla hårdare på, endast i undantagsfall och via mejlkontakt kan vi överväga tidigare eller senare incheckningstid.

Vänliga hälsningar
Karin och Hans

Pensionat Villa Orrbacken
870 33 Docksta
+46 (0)76 105 02 20
info@villaorrbacken.se